tego Sylwestra przeniesiemy się razem w czasy lat 20. i 30. – na huczną noc po warszawsku, w samym sercu Woli!
Czeka nas bal jak przed wojną: muzyka, tańce, szampan i wspaniałe towarzystwo, a do tego znakomity DJ – Exation, który zadba, by parkiet nie opustoszał aż do białego rana.
Zabawa rozpoczyna się o godzinie 20:00.
Serwujemy wyjątkowe menu, które sprawi, że ta noc będzie niezapomniana.
Przystawki:
– Zimne nóżki wieprzowe z marynowanymi piklami
– Zimna zagrycha – deska wędlin i kiełbas, smalczyk, ogórki kiszone
– Deska serów w towarzystwie winogron
– Śledzik w śmietanie z tartym jajkiem i cebulką
– Tatar wołowy z marynowanymi grzybami
– Sałata z marynowanymi burakami, gruszką i kozim serem
– Tortille warzywne z kremowym serkiem



Kolacja główna: (do wyboru)
1. Spring Rolls z krewetkami i bulionem rybnym ze świeżą kolendrą
Łosoś w glazurze limoncello i chili na risotto szafranowym z chrupiącymi brokułami
2. Krem borowikowy z ravioli jagnięcym i oliwą z pietruszki
Medalion z polędwicy wołowej z sosem z zielonego pieprzu z gratin chrzanowym i pieczoną marchewkąna miodzie i tymianku
II kolacja ciepła: (paterowa)
– Ręcznie lepione
– Pyzunie ze skwareczkami
– Zielone pierożki ze szpinakiem w emulsji maślanej
– Pierogi z Rusi z kwaśną śmietaną
III kolacja ciepła po północy: (serwowany)
– Strogonoff wołowy z ogórkiem kiszonym i śmietaną
Desery:
– Sernik z białą czekoladą
– Szarlotka

tego Sylwestra przeniesiemy się razem w czasy lat 20. i 30. – na huczną noc po warszawsku, w samym sercu Woli!
Czeka nas bal jak przed wojną: muzyka, tańce, szampan i wspaniałe towarzystwo, a do tego znakomity DJ – Exation, który zadba, by parkiet nie opustoszał aż do białego rana.
Zabawa rozpoczyna się o godzinie 20:00.
Serwujemy wyjątkowe menu, które sprawi, że ta noc będzie niezapomniana.
Przystawki:
– Zimne nóżki wieprzowe z marynowanymi piklami
– Zimna zagrycha – deska wędlin i kiełbas, smalczyk, ogórki kiszone
– Deska serów w towarzystwie winogron
– Śledzik w śmietanie z tartym jajkiem i cebulką
– Tatar wołowy z marynowanymi grzybami
– Sałata z marynowanymi burakami, gruszką i kozim serem
– Tortille warzywne z kremowym serkiem



Kolacja główna: (do wyboru)
1. Spring Rolls z krewetkami i bulionem rybnym ze świeżą kolendrą
Łosoś w glazurze limoncello i chili na risotto szafranowym z chrupiącymi brokułami
2. Krem borowikowy z ravioli jagnięcym i oliwą z pietruszki
Medalion z polędwicy wołowej z sosem z zielonego pieprzu z gratin chrzanowym i pieczoną marchewkąna miodzie i tymianku
II kolacja ciepła: (paterowa)
– Ręcznie lepione
– Pyzunie ze skwareczkami
– Zielone pierożki ze szpinakiem w emulsji maślanej
– Pierogi z Rusi z kwaśną śmietaną
III kolacja ciepła po północy: (serwowany)
– Strogonoff wołowy z ogórkiem kiszonym i śmietaną
Desery:
– Sernik z białą czekoladą
– Szarlotka




Rezerwacje: serwus@gruby-josek.pl
Tel: +48 782 242 322
Atrium Centrum
al. Jana Pawła II 27,
00-867 Warszawa

Atrium Centrum
al. Jana Pawła II 27,
00-867 Warszawa
Nd. – Czw. 12.00 – 23.00
Pt. – Sob. 12.00 – 24.00